دانلود سوالات و کلید کارشناسی ارشد رشته مهندسی نقشه برداری (سال 93 تا 96)

انتشار 22 اسفند 1396
مطالعه 2 دقیقه

پژوهش برتر: یکی از راه های موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی نقشه برداری، علاوه بر مطالعه کافی دروس و تست زنی، مرور سوالات کنکور سال های قبل است.

دانلود سوالات و کلید کارشناسی ارشد رشته مهندسی نقشه برداری (سال 93 تا 96)

درباره رشته نقشه برداری

نقشه‌برداری یا مهندسی نقشه‌برداری، شاخه‌ای از علوم مهندسی است که به جمع آوری، آماده سازی، ذخیره سازی، پردازش، مدیریت، تحلیل، تلفیق، بازیابی و انتقال داده‌های مکان مرجع می‌پردازد.
معمولاً عملیات نقشه‌برداری شامل دو مرحله برداشت (یا اندازه‌گیری و محاسبه) و ارائه نتایج کار است. در مرحله اندازه‌گیری، از وسایل و دستگاه‌ها (نظیر توتال استیشن‌ ها، تئودولیت‌ها، جی‌پی‌اس و …) و نیز روش‌های مختلفی استفاده می‌شود تا داده‌های لازم برای مرحله دوم بدست آید. نتایج کار به صورتهای آنالوگ (نقشه، مقاطع طولی و عرضی و…) یا رقومی (مانند جدول‌ها، مدل‌های رقمی زمین) ارائه می‌گردد.
در نقشه‌برداری از مناطق کوچک اثر کرویت زمین تقریباً ناچیز است و می‌توان زمین را در منطقه کوچکی مسطح در نظر گرفت. در مواقعی که زمین را مسطح فرض کنیم روش نقشه‌برداری، مستوی نامیده می‌شود این فرضیه مادامیکه سطح منطقه مورد نظر از چند صد کیلومتر مربع تجاوز نکند قابل قبول است. نقشه‌برداری مسطح (مستوی) برای کارهای مهندسی، معماری، شهرسازی، باستانشناسی، کارهای ثبت و املاکی، تجاری، اکتشافی بکار می‌رود. برای نمایش اطلاعات جمع‌آوری شده در نقشه‌برداری از سیستم تصویر استفاده می‌گردد. رایج‌ترین سیستم تصویر مورد استفاده در نقشه‌برداری، سیستم UTM (Universal Transvers Mercator) می‌باشد.

نقشه برداری شامل گرایش‌های زیر می‌باشد:

  1. ژئودزی: ژئودزی نوع پایه نقشه‌برداری جهت تعیین و بررسی شکل و ابعاد زمین و عوارض سطحی آن.

  2. فتوگرامتری: فتوگرامتری، تهیهٔ نقشه با استفاده از عکس برداری زمینی، هوایی یا ماهواره‌ای.

  3. سامانه اطلاعات مکانی : سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در این سیستم همه اطلاعات به صورت مکان مرجع، دسته‌بندی می‌شوند و کاربردهای فراوانی دارد، از جمله ذخیره، بازیابی، به هنگام سازی و پردازش داده‌های مکانی به منظور اتخاذ یا پشتیبانی یک تصمیم برای حل یک مسئله، به بهترین روش و کمترین هزینه را ممکن می‌سازد.

  4. سنجش از دور : سنجش از دور (RS) جمع‌آوری اطلاعات از عوارض سطح زمین، بدون تماس فیزیکی است، که بیشترین اتکای آن به تصاویر ماهواره‌ای می‌باشد.

  5. کاداستر: کاداستر (پارسل مپ) به نقشه‌برداری ثبتی گفته می‌شود، اغلب اینگونه نقشه‌برداری، ارزش حقوقی دارد.

  6. آب‌نگاری : آب‌نگاری (هیدروگرافی) تهیه نقشه و داده‌های مکانی از ژرفای آب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از راه های موفقیت در کنکور، مرور سوالات کنکور سال های قبل است. این کار به شما کمک می کند که با نحوه طراحی سوالات کنکور آشنا شوید و نکته هایی که شاید در هنگام مطالعه متوجه آنها نشده بودید با خواندن سوالات و البته پاسخ تشریحی آنها، به آن نکته پی ببرید. مزیت دیگر خواندن سوالات کنکور سال های قبل این است که متوجه می شوید طراح سوالات بیشتر کدام مباحث را مد نظر قرار می دهد تا در مرور مطالب خود حتما به آن مباحث توجه بیشتری نمایید.
در این بخش، سوالات کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی نقشه برداری از سال 93 تا 96 به همراه کلید آنها قرار داده شده است که می توانید دانلود کرده و مطالعه کنید.

دانلود سوالات و کلید کارشناسی ارشد رشته مهندسی نقشه برداری(سال 93 تا 96)

سوالات کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری

کلید

سوالات کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری93کلید  کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری 93
سوالات کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری94کلید  کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری 94
سوالات کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری 95 کلید  کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری 95
سوالات کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری96کلید  کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری 96
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

پرسش و دیدگاه شما
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

خدمات موسسه پژوهش برتر