سفارش چکیده گرافیکی (با گارانتی مادام العمر)

انتشار 4 بهمن 1401
مطالعه 8 دقیقه

چکیده گرافیکی چیست؟

چکیده گرافیکی (graphical abstract) عکسی هست که درک و برداشت شما را بعنوان نویسنده مقاله ای که نوشته اید نشان می دهند و در واقع خلاصه ای مفید و کوتاه از مقاله را بصورت عکس نشان می دهد. که خواننده با نگاه کردن به این تصویر می تواند ایده اصلی و کلیات مقاله را دریابد. چکیده گرافیکی خلاصه ای مصور از مقاله هست که باید جامع، کوتاه و کاملا خلاقانه ترسیم شود. این چکیده در نسخه چاپی مقاله وجود ندارد و اغلب در نسخه html سایت مجله قابل رویت می باشد.

چکیده گرافیکی چیست؟

اهمیت نوشتن چکیده گرافیکی

در سال های گذشته درخواست چکیده گرافیکی صرفا برای رشته های علمی مانند شیمی بسیار رایج بوده اما امروزه اکثر مجلات علمی تخصصی درخواست ارساله چکیده گرافیکی همراه با سابمیت مقاله را دارند و یکی از اولین مواردی هست که اعضای نشریه قبل از شروع به داوری مقاله این مورد را بررسی می نمایند. تاثیری که یک عکس در مقایسه با متن شاید بسیار بیشتر باشد و مطالبی که در متن و نوشتار بسیار سخت و نامفهوم هستند با یک عکس قابلا قابل درک باشند. هستند افرادی که در یادگیری با استفاده از عکس خیلی سریعتر و عالی تر از حالتی که صرفا متن باشد، عمل می کنند. همچنین حافظه تصویری در اغلب افراد خیلی قوی تر هست و این می تواند فرصت خوبی برای ارائه چکیده گرافیکی باشد تا راحت تر در ذهن ها تداعی شود.

اهمیت نوشتن چکیده گرافیکی

تفاوت چکیده مقاله با چکیده گرافیکی

چکیده مقاله در بردارنده تمامی نتایج مقاله هست حال آنکه چکیده گرافیکی به یک نتیجه از مقاله تمرکز دارد و این جنبه را نشان می دهد. شما برای درک هدف و موضوع مقاله باید کل مقاله ار در چکیده مقاله مطالعه فرمایید. در حالی که شما با نگاه اجمالی به چکیده گرافیکی می توانید موضوع و هدف مقاله را دریابید. هر چقدر مقاله شما مفاهیم پیچیده ای داشته باشد و خیلی تخصصی نوشته شده باشد باید شما سعی نمایید چکیده گرافیکی ساده و قابل فهمی ارائه نمایید تا خواننده بتواند با نگاه کردن به آن به مقاله و هدف آن پی ببرد. اگر این امر محقق شود به این معنی هست که شما وظیفه نگارش چکیده گرافیکی خود را به بهترین نحو به انجام رسانده اید.

انواع سبک تهیه چکیده گرافیکی

با توجه به نوع مقاله و تسهیل درک بهتر مطالب مقاله در قالب چکیده گرافیکی می توانید از سبک های مختلفی استفاده نمایید.

دیاگرام

دیاگرام

دیاگرام طرح و نموداری هست که ایده شما را در قالب تصویر ارائه می کند. دیاگرام نشان دادن یک ایده به صورت نمادین هست. نمادهایی که بخش های یک ایده و روابطی که بین آنها حاکم هست را نشان می دهد.

کمیک

کمیک

کمیک (Comics) یا تصاویر فکاهی یا داستان مصوری هست که از طریق تصویر و اغلب همراه با نوشته ها به ارائه ایده می پردازد. کمیک ها از کنار هم گذاشتن تصاویر به همراه متن ها برای نشان دادن گفت و گو یا داستان یا ارائه اطلاعات استفاده می شوند و هدف از ارائه کمیک انتقال مفاهیم عمیق به گونه ای که خواننده به راحتی آن ها را متوجه شود. در ارائه چکیده گرافیکی به سبک کمیک نیز مطالب مقاله به صورت تصویر و توضیحاتی که درون کادرها و... هست نشان داده می شود.

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک (Infographic) یا گرافیک اطلاع رسان به نمایش داده ها با استفاده از چند نمودار و شکل در قالب یک تصویر گفته می شود. اینفوگرافیک که از ترکیب دو واژه اطلاعات و گرافیک تشکیل شده است با استفاده از عناصر دیداری مثل متن، نمودار، تصویر، نقشه و... به ارائه ساده و موثر اطلاعات و داده ها می پردازد. در ترسیم چکیده گرافیکی به سبک اینفوگرافیک نیز براساس متن و نمودار و تصویر و ... اطلاعات مقاله ارائه می شود.

نرم افزار های مورد استفاده در تنظیم چکیده گرافیکی

نر افزار های مختلفی برای ترسیم چکیده گرافیکی وجود دارند که می توانید براساس سبکی که می خواهید چکیده گرافیکی را تنظیم نمایید از آن ها استفاده کنید. در ادامه چند نرم افزار رایج خدمتتان معرفی می شود.

نرم افزار پینت (paint)

پینت ساده ترین نرم افزاری هست که بطور پیش فرض در همه سیستم های ویندوز وجود دارد و براحتی می توانید از آن استفاده نمایید. فقط در نظر داشته باشید که این نرم افزار در عین اینکه ساده هست محدودیت هم دارد و نمی توان طرح های خیلی پیچیده ای با آن رسم کرد. و بیشتر برای طرح ها و چکیده های ساده توصیه می شود. از مزیت های این نرم افزار سادگی، دردسترس بودن، رایگان بودن و از همه مهم تر ذخیره تصویر در فرمت های درخواستی ژورنال مانند JPG، TIF، یا PNG می باشد. از معایب این نرم افزار محدود بودن ابزار های طراحی آن است.

نرم افزار پینت (paint)

نرم افزار پاورپوینت (PowerPoint)

نرم افزار پاورپوینت دومین نرم افزاری هست که کاملا شناخته شده است و بطور مکرر مورد استفاده محصلین در مقاطع مختلف تحصیلی قرار می گیرد و یکی از محبوب ترین نرم افزار ها برای ترسیم چکیده تصویری می باشد. پاورپوینت به دلیل اینکه مجموعه ای از شکل های پیش ساخته و اشکال گرافیکی است برای ترسیم چکیده گرافیکی به هر سه سبک مناسب می باشد. در پاورپوینت برخلاف پینت شکل های پیش ساخته وکتور هستند و بیت مپ نیستند و این ویژگی باعث می شود در تغییرات سایز تصویر، کیفیت آن حفظ شود. پاورپوینت هم قابلیت محدود تری دارد و باید از طرح های ساده استفاده شود.

نرم افزار پاورپوینت (PowerPoint)

کم دراو (ChemDraw)

کم دراو برنامه ای حرفه ای بیشتر مخصوص رشته های شیمی و زیست شناسی می باشد که واکنش ها و ساختار های شیمیایی را به تصویر می کشد. این نرم افزار حلقه ها و پیوند ها، زنجیره ها و اتم ها و گروه های عاملی را هم به شکل ساختاری و هم به شکل سه بعدی نشان می دهد. نکته مثبت این نرم افزار پیشرفته و حرفه ای و بروز بودن آن است و از معایب آن پولی بودن و استفاده برای ساختاری های زیستی و شیمیایی است.

کم دراو (ChemDraw)

گیمپ (Gimp) و اینک‌اسکیپ (InkScape)

گیمپ و اینک اسکیپ برنامه هایی هستند که بصورت متن باز و نیمه حرفه ای برای طراحی گرافیک و ویرایش تصویر بکار می روند. و رایگان هستند و در همه سیستم عامل های اصلی یعنی ویندوز، مک، و لینوکس کار می کنند. این دو نرم افزار برای پژوهشگران با دو نرم افزار فوتوشاپ و ایلاستریتور برابری می کنند اما برخی قابلیت های پیشرفته مورد نیاز طراحان گرافیک را ندارند. از مزیت های این دو برنامه رایگان بودن و متن باز و نیمه حرفه ای بودن است و از جمله معایب آن نیازمند زمان و انرژی برای یادگیری و نداشتن قابلیت های پیشرفته است.

اینک‌اسکیپ

کورل دراو (CorelDraw) برای ویندوز و افینیتی دیزاینر (Affinity Designer) برای مک

این دو برنامه حرفه ای و پولی هستند که کورلدراو بر روی ویندوز و افینیتی دیزاینر بر روی مک قابل نصب است و هر دو در یک سیستم عامل قابل نصب نیستند. از طرفی از نظر پیچیدگی و میزان قابلیت‌ها شباهت زیادی به ادوب ایلاستریتور دارند. نکات مثبت این نرم افزار ها حرفه‌ای، پیشرفته و به روز بودن است و هم چنین از معایب آن ها به پولی بودن نرم‌افزار، نیازمند صرف زمان و انرژی برای یادگیری، کار کردن صرفا روی سیستم عاملی که برای آن طراحی شده‌اند، می توان اشاره کرد.

کورل دراو

ادوبی فوتوشاپ و ادوبی ایلاستریتور (Adobe Photoshop and Illustrator)

این دو نرم افزار در صنعت طراحی گرافیک برنامه های استانداردی برای طراحی هستند و غنی ترین مجموعه ابزارهای طراحی را در خود دارند و انواع افزونه ها را نیز پشتیبانی می کنند. این دو نرم افزار، برنامه‌های حرفه‌ای هستند، قیمت خیلی بالایی هم دارند. مزیت این برنامه ها حرفه‌ای، پیشرفته و به روز بودن است و از معایب آنها می توان به پولی بودن نرم‌افزار، نیازمند صرف زمان و انرژی برای یادگیری و رسم چکیده گرافیکی، کار نکردن در لینوکس اشاره کرد.

ادوبی فوتوشاپ و ادوبی ایلاستریتور (Adobe Photoshop and Illustrator)

هزینه نوشتن چکیده گرافیکی

هزینه چکیده گرافیکی به فاکتور های متفاوتی از جمله موارد زیر بستگی دارد:

زبان

زبان مقاله در هزینه چکیده گرافیی تاثیر دارد و می توانید به زبان فارسی و انگلیسی و زبان های دیگر درخواست چکیده گرافیکی خود را ثبت نمایید.

زمان بندی

عادی و فشرده و فشرده پلاس

با توجه به زمان درخواستی می توانیم در تایم های عادی و فشرده و فشرده پلاس فایل در خواستی شما را تحویل دهیم. معمولا حالت فشرده پلاس هزینه بیشتری نسبت به سایر زمان دارد اما تحویل در زمان خیلی کمتری انجام می شود.

رشته و تخصص

تخصص و رشته مقاله نیز از جمله مواردی هست که در هزینه تاثیر دارد.

کیفیت

طلایی و طلایی پلاس و پریمیوم

با توجه به کیفیت درخواستی مشتری می توان در سطح های طلایی که توسط کارشناس خبره انجام می شود و یا طلایی پلاس که بعد از انجام یک بار دیگر بازبینی انجام می شود و همچنین پریمیوم که در این حالت علاوه بر اینکه بازخوانی انجام می شود بار دیگر توسط مترجم نیتیو نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

نکته:علاوه بر موارد فوق می توانید هر نوع توضیحی که نیاز هست در نگارش و ترسیم چکیده گرافیکی لحاظ شود و کارشناس در نظر داشته باشد تا کیفیت ارتقا یابد را می توانید در قالب توضیحات تکمیلی ارسال نمایید.

سفارش ترسیم چکیده گرافیکی در موسسه پژوهش برتر

برای ترسیم چکیده گرافیکی مقاله خود می توانید از خدمات موسسه پژوهش برتر استفاده نمایید. جهت ثبت سفارش می توانید مراحل زیر را اقدام نمایید.

ثبت و ارسال سفارش

بررسی توسط کارشناس

انجام توسط محقق و بازبینی

تحویل فایل به مشتری

ثبت سفارش

بررسی

انجام

تحویل

پژوهش برتر

ثبت سفارش چکیده گرافیکی با گارانتی مادام العمر در موسسه پژوهش برتر

شما می توانید خدمات در خواستی خود از جمله در خواست ترسیم چکیده گرافیکی خود را از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان موسسه ارسال فرمایید تا در کمترین زمان و بهترین کیفیت با توجه به مقاله شما و مجله ای که اصلاحات درخواست کرده، اقدامات لازم انجام شود. موسسه پژوهش برتر دارای مجوز رسمی و اعتماد الکترونیک بوده و سعی دارد بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در اسرع وقت برای تمامی فرهیختگان ارائه نماید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

بله در خدمتتان هستیم و تمامی موارد را انجام می دهیم . فقط کافی هست نام مجله و فایل مقاله را ارسال فرمایید تا بهترین چکیده گرافیکی را از ما تحویل بگیرید.

بله از این بابت خیالتان کاملا آسوده باشد زیر موسسه پژوهش برتر تمامی مجوز های لازم و ای نماد را دارد و شما می توانید با خیال راحت فایل مقالات خود را نزد موسسه ما برای انجام خدمات درخواستی ارسال فرمایید.

در سال های گذشته چکیده گرافیکی بیشتر برای رشته های شیمی و زیست بوده . اما در سال های اخیر اکثر مجلات این درخواست ها رو دارند .

پرسش و دیدگاه شما
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس پژوهش‌برتر
7 ماه پیش
سلام و احترام در خدمتتان هستیم و چکیده گرافیکی تخصصی مرتبط با مقاله تان را انجام میدهیم . لطفا جهت دریافت اطلاعات با کارشناسان موسسه در ارتباط باشید تا راهنمایی های لازم انجام پذیرد. ممنونم
بازدیدکننده
آرش
8 ماه پیش
با سلام چند مرد چکیده گرافیکی برای مقالات نیاز داشتم (تخصصی شیمی). آیا میتوانید به بنده بکنید و مبلغ تهیه هر مورد برای مجلات لاتین چگونه است؟ ممنون میشم پاسخ بنده را بدهید.

خدمات موسسه پژوهش برتر