سرقت علمی در ایران

انتشار 28 مرداد 1398
مطالعه 4 دقیقه

ایران نیز همانند سایر کشور ها پژوهشگران زیادی دارد که دست به سرقت ادبی و کپی برداری از ایده ها و پژوهش های یکدیگر می‌کنند برای پیشگری از این افراد موسسات بسیاری به وجود آمده است که می‌توانند سرقت ادبی موجود در مقالات و متون تخصصی را تشخیص دهند و رفع نمایند.

سرقت علمی در ایران

بررسی سرقت ادبی در ایران

کشور ایران به عنوان یکی از کشور های مسلمان و بسیار پیشرفته در عرصه علمی در دنیا مقالات ارزشمندی هر ساله توسط دانشمندان و پژوهشگران این کشور در نشریات معتبر دنیا انتشار میابد با وجود اینکه کشور ما به عنوان یکی از کشور های متمدن می‌باشد اما باز هم شاهد ظهور خطاهای علمی غیر قانونی و غیر اخلاقی از پژوهشگران بزرگ کشورمان می‌باشیم که با تعرض به حریم خصوصی یکدیگر قصد پیشی گرفتن علمی از هم را دارند اما به چه قیمتی؟ اینکه یک محقق علمی بتواند از پژوهش های فرد دیگری استفاده کند و آنها را به نام خود ثبت کند. علاوه بر این که به عنوان یک سارق علمی شناخته خواهد شد و اعتبار نویسندگی خود را از دست خواهد داد یک اقدام غیر قانونی و غیر شرعی و غیر اخلاقی نیز می‌باشد که امروزه متاسفانه یا خوشبختانه با وجود راههای ارتباطی بسیار زیاد که افراد می‌توانند از طریق این راههای ارتباطی به مقالات همه محققین دسترسی داشته باشند چنانچه اصول اخلاقی در پژوهش رعایت نشود و بتوانند از حق یکدیگر استفاده کنند در این صورت نویسندگان به عنوان سارق علمی و ادبی شناخته خواهند شد.

حتی کوچکترین متن کپی شده از یک مقاله دیگر نیز سرقت علمی محسوب خواهد شد و عواقب سختی در پی خواهد داشت سعی کنید حتما اصول اخلاقی را پژوهش های خود رعایت فرمایید و هدف خود را در راستای تحقق اهداف و پیشرفت سطح علمی کشور قرار دهید نه پیشرفت فردی و کسب یک مزیت پژوهشی در رزومه شغلی و تحصیلی بسیار واضح است که هیچ کس راضی نیست که حاصل تلاش ها و تحقیقاتش در اختیار فرد دیگری قرار بگیرد و بهتر است که حق هیچ کس را پایمال نکنید از نظر داوران ژورنال های معتبر جهانی تحقیقات و پژوهش هایی که در آنها اصول اخلاقی رعایت نشده است. حتما در اولویت برای ریجکت شدن قرار می‌گیرند. شاید از ایرادات جزئی چشم پوشی شود اما ایراداتی از قبیل سرقت ادبی و یا تشابهات ادبی که به صورت اتفاقی رخ می‌دهند چشم پوشی نمی‌شود و حتما مقاله ریجکت می‌گردد.

تصویر

دلایل وقوع سرقت ادبی در ایران

متاسفانه در طول چند سال اخیر در ایران به دلیل برخی از مشکلات شاهد تعداد بیشتری از محققینی هستیم که اقدام به سرقت ادبی می‌کنند از جمله دلایلی که باعث این اقدام ناشایست در بین محققین می‌شود عبارتند از:

  • تمایل به مدرک گرایی به جای توجه به کیفیت

  • عدم وجود امکانات کافی برای تحقیق  و پژوهش برخی از محققین
  • عدم وجود اطمینان شغلی و وجود مشکلات مالی و معیشتی که موجب می‌شود محققین از انجام تحقیقات منصرف شوند و بیشتر در پی مدرک گرایی و پیدا کردن شغل باشند.
  • عدم وجود شور و انگیزه در کشور به دلیل عدم حمایت مسئولین از محققین و پژوهشگران 
  • تعرض به حریم شخصی یکدیگر و در نظر نگرفتن حقوق قانونی و شرعی به دلیل کمبود ایمان و کمبود سطح فرهنگ افراد
  • سرقت راحت و بدون عذاب وجدان
  • آموزش و فرهنگ سازی های لازم جهت استفاده صحیح از منابع در اختیار نمی‌باشد.

تشخیص و رفع سرقت ادبی مقالات در موسسه پژوهش برتر

سرقت ادبی باعث از بین رفتن اعتبار مقاله شما خواهد شد و نه تنها نخواهید توانست امتیازی به دست آورید بلکه اعتبار نویسندگی خود را نیز از دست خواهید داد و عواقب بسیار خطرناکی در انتظار شما خواهد بود یکی از اقدامات اصلی و مهمی که باید قبل از سابمیت مقاله به ژورنال حتما انجام دهید پارافریز یا رفع سرقت ادبی مقالات می‌باشد. که در این حوزه موسسه پژوهش برتر با کادری ویژه و مجرب آماده ارائه خدمات می‌باشد کلیه خدماتی که در این موسسه برای پارافریز کردن مقالات تخصصی شما انجام می‌شود توسط مجرب ترین کارشناسان می‌باشد.

ما در راستای کمک به شما محققین عزیز جهت پاکسازی مقاله از هر گونه تشابهات ادبی که ممکن است به صورت عمدی یا ناخواسته در مقالات شما اتفاق بیفتد گرد هم آمده ایم و به کمک ابزار های بسیار قوی و معتبر می‌توانیم مقاله شما در ظرف مدت کوتاهی پارافریز کنیم با توجه به اهمیت پارافریز مقاله این خدمات در موسسه پژوهش برتر به صورت تضمینی ارائه می‌گردد. فقط کافی است که فایل مقاله خود را توسط یکی از راههای ارتباطی آنلاین در وب سایت موسسه ما ثبت کنید تا کارشناسان ما هر چه سریعتر فرآیند کار را آغاز نمایند با سریعترین و معتبر ترین ابزار های تشخیص سرقت ادبی میزان مشابهت در مقاله را بررسی می‌کنند و سپس به پارافریز یا رفع سرقت ادبی جملات می‌پردازند تا جمله تا حد ممکن ناب و جدید شود از طریق سه روش زیر جملات بازسازی و ویرایش می‌شود:

جایگذین کردن واژه های مترادف در یک جمله: به جای تک تک کلمات یک جمله می‌توانید کلمات مترادف و هم معنی و جدید جایگذاری نمایید تا در حد امکان جمله ناب شود البته این کار نیاز به بازه لغات بسیار گسترده ای دارد و باید مناسب ترین کلمه مترادف را برای هر کلمه انتخاب کنید.

تغییر گرامر جمله: افعال شخص و یا زمان افعال را تغییر دهید این کار نیز به شما کمک می‌کند تا یک جمله ناب و جدید در اختیار داشته باشید ولی توجه فرمایید که با تغییر گرامر جمله آسیبی به ساختار فنی جمله وارد نکنید.

تغییر ترتیب و ساختار جملات: می‌توانید ترتیب قرار گیری جملات را تغییر دهید این کار باعث می‌شود جمله تکراری نباشد و تا حد ممکن ناب و جدید شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

پرسش و دیدگاه شما
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
5 سال پیش
سلام واحترام بله حتما در خدمت هستیم . لطفا با کارشناسان موسسه در ارتباط باشید راه های ارتباطی با کارشناسان موسسه پژوهش برتر شکاری 09214572013 p.bartar100@gmail.com مسعودی 09911755943 isipaper100@gmail.com
بازدیدکننده
حسن عبادی
5 سال پیش
سلام وروز بخیر چطور میتونم باهاتون در این زمینه همکاری داشته باشم؟ مقاله من در حوزه روانشناسی هستش میخواستم در صورت امکان پارافریز انجام بدین

خدمات موسسه پژوهش برتر